Let us help you with your success!

Пожароизвестяване

Услуги


Опасността от пожар е сред най-големите рискове, който почти всеки бизнес трябва да предвиди.

Случайните пожари или палежи застрашават човешкия живот, а материалните щети от тях са скъпо струващи.

Тъй като рискът от пожар не може да бъде намален или отстранен, ранното предупреждаване и бързото погасяване на огъня са от изключителна важност.

KA системс проектира, доставя, монтира и поддържа системи за ранно пожароизвестяване, които намаляват риска за човешкия живот и за вашето имущество, като гарантират бързо възобновяване на бизнес дейността на фирмата.

Изборът на подходяща система за пожароизвестяване в зависимост от вида на сградата, както и нейната правилна поддръжка, гарантират спокойствието на нашите клиенти.

KA системс има дългогодишен опит в проектирането и инсталирането на широк спектър от пожароизвестителни и пожарогасителни системи от различн тип и вид, подходящи за хотели, обществени сгради, болници, химически предприятия, ресторанти, складове, офисни сгради, телекомуникационни центрове и др.

Нашите инженерни специалисти са с висока квалификация и богат опит и са проектирали и изградили разнообразни системи за нашите клиенти, като усилията им са насочени да проектират най-подходящата система за вашите нужди.

Разполагайки с широка гама от продукти на водещи световни производители, ние можем да изградим както сложни системи с интелигентно управление за големи обекти, така и конвенционални системи, подходящи за по-малки обекти.